У Тернополі заміри повітря показали концентрацію хлору та соляної кислоти нижче норми - ОВА

У Тернополі заміри повітря показали концентрацію хлору та соляної кислоти нижче норми - ОВА

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 05:30  •  12913 перегляди

Read in English

22 серпня в Тернополі проведено заміри якості повітря. Концентрація хлору та соляної кислоти нижча норми, загрози для життя та здоров'я мешканців немає.

У Тернополі сьогодні провели заміри якості повітря, і концентрація хлору та соляної кислоти нижча норми, загрози для життя та здоров'я містян немає, повідомили у четвер у Тернопільській ОВА, пише УНН.

Небезпеки в повітрі немає! Зранку 22 серпня працівники Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України проводили заміри якості повітря в різних районах Тернополя. Станом на 8:00 всі показники концентрації хлору та соляної кислоти в повітрі є нижчими норми. Загрози для життя та здоров'я тернополян немає

- повідомили у Тернопільській ОВА у Telegram.

Доповнення

У ніч на 20 серпня ворог завдав удару по промисловому об'єкту у Тернополі, внаслідок чого виникла пожежа. У ДСНС повідомили, що внаслідок ворожої атаки відбулося загоряння паливно-мастильних матеріалів на промисловому підприємстві. 

Фахівці робили заміри якості повітря та води на Тернопільщині і спочатку виявили перевищення рівня вмісту хлору від 4 до 10 разів через пожежу паливно-мастильних матеріалів.