У США демонстранти вимагають припинення вогню в Газі: після прориву через паркани DNC кілька осіб заарештовано - ЗМІ

У США демонстранти вимагають припинення вогню в Газі: після прориву через паркани DNC кілька осіб заарештовано - ЗМІ

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 07:29  •  10863 перегляди

Read in English

У Чикаго тисячі пропалестинських демонстрантів зібралися біля місця проведення з'їзду Демократичної партії. Десятки протестувальників прорвали огорожу, що призвело до сутичок з поліцією та арештів.

Напередодні десятки протестувальників прорвалися через огорожу по периметру Національного з'їзду Демократичної партії, що призвело до короткочасної конфронтації з поліцією. За даними RTL Television, поліція втрутилася, заарештовано чотирьох мітингарів.

Пише УНН із посиланням на Reuters і RTL.

Деталі

Тисячі пропалестинських протестувальників зібралися в понеділок у парку Чикаго, за кілька хвилин ходьби від Об'єднаного центру, будівлі, де пізніше ввечері відбудеться Національний з'їзд Демократичної партії (DNC). Надалі, десятки людей прорвали частину огорожі по периметру Демократичної національної конвенції, повідомив свідок із телекомпанії Reuters.

Співробітники правоохоронних органів наразі перебувають на місці подій, і додаткова інформація буде надана в міру надходження

- сказав представник адміністрації Чикаго.

Повідомляють, що чотирьох людей було заарештовано, пише RTL.

Деталі

Конференція Демократичної партії триває загалом чотири дні. За словами американського кореспондента Еріка Мутана, присутність кількох колишніх президентів-демократів і видатних членів Демократичної партії створить "зовсім іншу атмосферу".

Протестувальники прорвали барикаду на з'їзді Демократичної партії США20 серпня 2024, 02:54 • 105989 переглядiв