У Нікополі росіяни прицільно атакували рятувальників, які після обстрілу гасили пожежу

У Нікополі росіяни прицільно атакували рятувальників, які після обстрілу гасили пожежу

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 08:27  •  37097 перегляди

Read in English

росіяни неодноразово обстрілювали Нікополь, намагаючись поцілити у рятувальників, які гасили пожежі, спричинені обстрілами.

Під час повторного обстрілу Нікополя росіяни пошкодили пожежний автомобіль, нанісши прицільний удар по рятувальникам, які гасили пожежу. Про це повідомили у ДСНС, передає УНН.

Деталі

Вчора ввечері росіяни вчергове атакували Нікополь, через що виникла пожежа у житловому будинку. Коли рятувальники працювали на місці ворог повторно атакував їх.

Повідомляється, що внаслідок атаки пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль. На щастя серед рятувальники ніхто не постраждав, оскільки вони встигли перейти в укриття.

Аби транспортувати особовий склад та вціліле обладнання, до місця події рушив вантажний автомобіль ДСНС. Проте ворог знову наніс прицільний удар, пошкодивши транспортний засіб. Лише наступної спроби вдалося евакуювати рятувальників.

Та на цьому російські загарбники не зупинились. Вони продовжили обстріли, через що виникли пожежі в населеному пункті. Уточнюється, що після опівночі внаслідок влучання виникла пожежа на підприємстві, також зайнялись декілька гаражів у гаражному кооперативі. На ранок обидві пожежі ліквідовані.

Нагадаємо

Російські війська завдали ракетного удару по Павлограду Дніпропетровської області, пошкодивши 4 приватні будинки, а під час обстрілу Нікополя було поранено 3 жінок і пошкоджено інфраструктуру.

Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів7 липня 2024, 05:05 • 106992 перегляди