У Мадриді посеред автотраси розбився гелікоптер: троє людей постраждали

У Мадриді посеред автотраси розбився гелікоптер: троє людей постраждали

Київ  •  УНН

1 грудня 2023, 11:28  •  24076 перегляди

Read in English

На мадридській трасі М-40 розбився гелікоптер, в результаті чого постраждали декілька людей; ймовірно, причиною аварії став сильний вітер. Рух був зупинений для роботи екстрених служб.

В Іспанії, під час виконання польоту біля виставкового центру IFEMA, де проходив авіаційний ярмарок, розбився гелікоптер. Згідно з інформацією іспанського видання MARCA, аварія сталася на 6-му кілометрі кільцевої дороги М-40 у Мадриді, кілька людей отримали легкі травми, передає УНН.

Деталі

На 6-му кілометрі мадридської автомагістралі М-40 на Кампо-де-лас-Насьйонес у центрі Мадриду впав гелікоптер, внаслідок чого троє людей отримали легкі поранення. Вертоліт був одним з тих, що брав участь в авіаційному ярмарку European Rotors, організованому на виставці IFEMA Європейською вертолітною асоціацією (EHA) та Радою з авіаційної безпеки Європейського Союзу (EASA).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Словацькі далекобійники сьогодні розпочинають блокаду на кордоні з Україною, вже черга з 600 вантажівок - Демченко

Незважаючи на те, що вертоліт впав на жваву автомагістраль, інших повідомлень про постраждалих на даному етапі немає.
Для того, щоб на місці могли працювати екстрені служби, рух на трасі було зупинено в обох напрямках. Аварію пов'язують із сильним вітром, який, як вважають, дестабілізував вертоліт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві сталась масштабна пожежа: рятувальники гасили вогонь близько 5 годин