У липні Біржа Благодійності "ДоброДій" надала допомоги на майже мільйон гривень

У липні Біржа Благодійності "ДоброДій" надала допомоги на майже мільйон гривень

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 13:52  •  28046 перегляди

Read in English

Біржа Благодійності "ДоброДій" у липні надала допомогу на суму понад 960 тис. грн. З лютого 2022 року загальна сума допомоги становила майже 127 млн грн, з яких 91,5 млн грн отримали ЗСУ.

Протягом липня Біржа Благодійності "ДоброДій", заснована Оленою та Юлією Сосєдками, надала допомоги на майже мільйон гривень, пише УНН

"Липень підкреслив значення кожного вашого внеску у велику справу благодійності. Кожна гривня, яку ви донатите, змінює життя, рятує та відновлює майбутнє для багатьох. Сума наданої благодійної допомоги за минулий місяць становила понад 960 000 грн", - повідомили у Біржі Благодійності.

У "ДоброДій" уточнили, що починаючи з лютого 2022 року Біржа надала допомоги на майже 127 мільйонів гривень.

Зокрема, з початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну завдяки благодійникам ЗСУ отримали понад 91,5 мільйон гривень. Крім того, за цей період було зібрано майже ⁠8,5 мільйонів гривень для забезпечення нагальних потреб медичних установ.

Важкохворі діти отримали допомогу на понад 13 мільйонів гривень, що дозволило їм продовжити необхідні лікування та реабілітацію.

Для гуманітарної підтримки та на соціальні ініціативи Біржа Благодійності зібрала майже 14 мільйонів гривень, які спрямовали на покращення умов життя та надання освітніх можливостей.

Долучитися до будь-якого з благодійних проєктів, який відгукнеться у вашому серці та зрезонує з вашою потребою допомагати іншим, можна на офіційному сайті https://248.dp.ua  Біржі благодійності "ДоброДій". 

Нагадаємо

У липні Біржа благодійності "ДоброДій" відсвяткувала 10-річний ювілей своєї роботи. З нагоди Дня народження був запущений флешмоб #ДіюДобром. Окрім того "ДоброДій" стала лауреатом національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023".