У Києві затримано водія, який збив поліцейського та втік з місця події

У Києві затримано водія, який збив поліцейського та втік з місця події

Київ  •  УНН

25 листопада 2023, 12:31  •  43188 перегляди

Read in English

Поліцейський був госпіталізований після того, як його збив автомобіль Ford у Києві. Водія розшукали, тепер йому загрожує до трьох років ув'язнення.

У Києва водій за кермом авто "Форд" наїхав на патрульного. У поліції розпочали кримінальне провадження, повідомляє УНН з посиланням на поліцію Києва.

Ввечері 24 листопада до ГУНП у м. Києві надійшла інформація, що на вул. Харківське шосе водій автомобіля "Форд" скоїв наїзд на співробітника управління патрульної поліції, який займався оформленням дорожньо-транспортної пригоди.

В результаті ДТП працівник поліції отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у лікарню. Водій з місця пригоди втік.

По місту було негайно введено спеціальну поліцейську операцію, у результаті якої водія затримали на вул. Горлівській. Від проходження освідування він відмовився.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Керманича затримано у порядку статті 208 КПК України. Відповідно до санкції статей, йому може загрожувати до трьох років позбавленням волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років.