У французькому Ліоні пройшов всесвітній кулінарний конкурс

У французькому Ліоні пройшов всесвітній кулінарний конкурс

Київ  •  УНН

 • 10472 перегляди

КИЇВ. 28 січня. УНН. У Ліоні, що у Франції, пройшов всесвітній кулінарний конкурс "Золотий Бокюз", передає УНН з посиланням на Euronews.

Зазначається, що у конкурсі перемогла команда із США на чолі з Метью Пітерсом. Компанію американцям на подіумі склали кухарі з Норвегії та Ісландії.

Повідомляється, що це був ювілейний 30-й кулінарний конкурс, який відбувся у Ліоні.

Як повідомляв УНН, угорських кухарів - команду шефа Томаша Селя - назвали найкращими в світі і вручили їм “Золотого Бокюза”, що в світі високої кухні прирівнюють до “Оскара” або “Золотої пальмової гілки” в кіноіндустрії.