У Броварах на перехрестях світлофори облаштовують автономним живленням: мер Ігор Сапожко пояснив, які саме обрали

У Броварах на перехрестях світлофори облаштовують автономним живленням: мер Ігор Сапожко пояснив, які саме обрали

Київ  •  УНН

22 липня 2024, 06:44  •  46519 перегляди

Read in English

У Броварах облаштовують світлофори автономним живленням на найбільш жвавих перехрестях. Мер Ігор Сапожко повідомив про вже обладнані та заплановані локації, підкреслюючи важливість безпеки на дорогах міста.

У Броварах автономним живленням обладнали світлофорні об’єкти ще на трьох перехрестях. З якою метою проводяться такі роботи, чому обрали саме ці місця, та на яких перехрестях вже найближчим часом світлофори не будуть залежати від центрального електропостачання, розповів міський голова Броварів Ігор Сапожко в коментарі УНН.

Деталі

За словами мера, безпека на дорогах Броварів є одним з пріоритетів міської влади, а через тривалі відключення світла не працюють світлофори, що створює загрозу виникнення аварійних ситуацій. Саме тому, було вирішено забезпечити автономним живленням, в першу чергу, світлофорні об’єкти на найбільш жвавих перехрестях, де завжди багато людей і значний потік автомобілів.

"Вже облаштовані інверторами та батареями світлофори на перехрестях вулиць Київської та Чорних запорожців, Київської та Ярослава Мудрого, Київської та Симона Петлюри, Київської та Героїв України.

В планах на найближчий час забезпечення автономним обладнанням світлофорних об’єктів на перехресті вулиць Київської та Тараса Шевченка", - зазначив Ігор Сапожко.

Міський голова додав, що поступово планується забезпечити енергонезалежність всіх світлофорних об’єктів міста, адже це безпека людей: як пішоходів, так і водіїв.

Світлофори у Броварах не залежатимуть від відключень світла16 липня 2024, 14:26 • 13383 перегляди