Ситуація у курській області: міноборони рф видало новий звіт, у держдумі звинуватили своїх військових у "провалі оборони"

Ситуація у курській області: міноборони рф видало новий звіт, у держдумі звинуватили своїх військових у "провалі оборони"

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 11:49  •  21933 перегляди

Read in English

міноборони рф заявляє про продовження боїв у курській області.

міноборони рф заявило у понеділок про продовження бойових дій у курській області росії, пише УНН.

Деталі

мо рф у зведенні за добу стверджує про нібито "відбиття" семи атак у районах населених пунктів мартинівка, бірки та коренево курської області та "спроби прориву" вглиб у районі каучука.

А також про вогневі дії в районах курилівки, плехово, любимівки, суджі, косиці, гоголівки, козачої локні, михайлівки та свердляківки.

Тим часом, як пише The Moscow Times, у держдумі рф член комітету з оборони генерал-лейтенант андрій гурулєв звинуватив російських військових у провалі оборони курської області, вказавши, що російські військові заздалегідь не підготувалися і не збудували оборону належним чином.

Нагадаємо

У курській області рф з 6 серпня повідомляється про бойові дії після повідомлень про "прорив" кордону і "захід" українських сил. У регіоні оголосили надзвичайну ситуацію федерального масштабу. Також у курській області, а також у бєлгородській та брянській областях введено режим контртерористичної операції.