Стрілянина у Флориді: правоохоронці вважають ціллю Трампа - CNN

Стрілянина у Флориді: правоохоронці вважають ціллю Трампа - CNN

Київ  •  УНН

15 вересня 2024, 20:37  •  11557 перегляди

Read in English

Поліція США вважає, що метою стрілянини біля гольф-клубу у Флориді був Дональд Трамп. Підозрюваного затримано, вилучено зброю та камеру. Трамп заявив, що він у безпеці.

У правоохоронних органах США вважають, що ціллю стрілянини у Флориді був саме Дональд Трамп. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

У неділю біля гольф-клубу Дональда Трампа в Південній Флориді поліція вилучила рюкзак, напівавтоматичну гвинтівку AK-47 та камеру GoPro з місця стрілянини. За попередніми даними, підозрюваний, ймовірно, намагався зняти напад на відео.

Місце злочину було оточено співробітниками поліції, і підозрюваного вже затримано. Влада розглядає стрілянину як спробу замаху на колишнього президента Дональда Трампа. Наразі триває розслідування для встановлення мотивів підозрюваного.

Втім Трамп запевнив, що перебуває в безпеці.

Постріли лунали поблизу мене, але перш ніж чутки почнуть поширюватися, я хочу підтвердити: я в безпеці і здоров’ї! Ніщо не зупинить мене. Я ніколи не здамся і завжди буду вдячний за вашу підтримку

- зазначив Дональд Трамп.

Нагадаємо

Раніше було поінформовано, що Трамп не був ціллю нападу і не постраждав під час стрілянини поблизу гольф-клубу у Флориді, де перебував екс-президент США.

Стрілянина біля Дональда Трампа у Флориді: кандидат у президенти в безпеці15 вересня 2024, 19:13 • 20415 переглядiв