СБУ спільно із ССО уразила склади з КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" у рф – джерела

СБУ спільно із ССО уразила склади з КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" у рф – джерела

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 09:06  •  18819 перегляди

Read in English

СБУ спільно з ССО уразили склади з КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" у волгоградській області рф. Місцеві жителі повідомляють про вибухи та пожежі, а система NASA підтвердила займання в районі аеродрому.

СБУ спільно із Силами спеціальних операцій уразила склади з КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" в росії. Саме цей аеродром у волгоградській області ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні. Про це журналісту УНН повідомили джерела в СБУ.

Місцеві росіяни скаржаться, що після атаки дронів СБУ та ССО ЗСУ їхній військовий аеродром виглядає як кадри з фільму апокаліпсиса. Саме Маринівку у волгоградській області ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні

- повідомив співрозмовник УНН.

Так зване "СВО" настільки йде по плану, що місцеві жителі всю ніч та ранок слухали як вибухають склади з авіаційними КАБами, боєкомплектом та паливо-мастильними матеріалами. Над територією аеродрому підіймаються стовпи чорного диму та лунає потужна детонація.

"СБУ з хірургічною точністю працює по аеродромах, з яких ворог атакує Україну. Кожна така реалізація знижує перевагу росіян в повітрі та значно обмежує їхні авіаційні спроможності", - зазначило поінформоване джерело в СБУ.

Доповнення

Система моніторингу пожеж NASA зафіксувала пожежі у районі аеродрому "маринівка" у рф після повідомлень про атаку дронів.