Російська армія атакувала Степанівку: поранено 67-річного чоловіка

Російська армія атакувала Степанівку: поранено 67-річного чоловіка

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 05:17  •  42841 перегляди

Read in English

Вранці російські війська обстріляли Степанівку на Херсонщині, поранивши 67-річного місцевого жителя. Протягом доби під ворожим вогнем опинилися ще 20 населених пунктів області, пошкоджено будівлі та автомобілі.

Близько п’ятої ранку російська армія атакувала Степанівку на Херсонщині. Під ворожий удар потрапив 67-річний чоловік. Він дістав поранення обличчя, живота та ноги. Бригада "швидкої" надала допомогу потерпілому на місці, від госпіталізації він відмовився. Про це повідомили у Херсонській ОВА, передає УНН.

Деталі

Також минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Чорнобаївка, Качкарівка, Садове, Михайлівка, Антонівка, Дар'ївка, Берислав, Велетенське, Золота Балка, Дудчани, Новокаїри, Зимівник, Степанівка, Понятівка, Комишани, Новорайськ, Зміївка, Дудчани, Одрадокам'янка та місто Херсон.

російські військові поцілили в адмінбудівлі, освітній заклад та магазин; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 8 приватних будинків.Також окупанти пошкодили господарчі споруди та приватні автомобілі.

Через російську агресію 2 людини дістали поранення.

Ворог обстріляв Херсонщину: серед постраждалих є дитина17 серпня 2024, 07:24 • 23444 перегляди