Росія знову атакувала Київ балістичними ракетами, ППО відбила напад

Росія знову атакувала Київ балістичними ракетами, ППО відбила напад

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 03:49  •  19692 перегляди

Read in English

Російські війська здійснили третій ракетний удар по Києву в серпні, ймовірно використавши північнокорейські балістичні ракети. Українські сили ППО успішно перехопили всі ракети та дрони, не допустивши руйнувань у столиці.

Сьогодні вранці, близько 05:00, російські війська здійснили черговий ракетний удар по столиці України, застосувавши балістичне озброєння. Це вже третя атака балістичними ракетами на Київ у серпні, причому ворог дотримується інтервалу в 6 днів між кожною атакою, повідомили в КМВА, передає УНН

Деталі 

За попередніми даними, характер атаки був аналогічний попереднім обстрілам. Імовірно, що в третій раз поспіль ворог використав північнокорейські балістичні ракети типу "KN-23". Проте, як і в попередніх випадках, сили протиповітряної оборони України успішно зупинили ці ракети на підльоті до Києва.

Крім того, майже одночасно з ракетами в бік Києва рухались кілька ударних безпілотників ворога. Однак, завдяки оперативним діям наших воїнів ППО, всі дрони були знищені далеко за межами міста, не завдавши шкоди столиці.

На даний момент у Києві не зафіксовано руйнувань, інформації про потерпілих не надходило. Дані щодо ситуації оновлюються.

ППО працює на Київщині, лунають вибухи18 серпня 2024, 02:16 • 33942 перегляди