рф за тиждень вдарила по Україні понад 30 ракетами та 800 КАБами - Зеленський

рф за тиждень вдарила по Україні понад 30 ракетами та 800 КАБами - Зеленський

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 11:32  •  36211 перегляди

Read in English

Президент України повідомив про масштабні ракетні та авіаудари рф за тиждень. Зеленський закликав партнерів надати повноцінний повітряний щит та зняти обмеження на далекобійність української зброї.

російська армія за тиждень вдарила по Україні понад 30 ракетами та більш ніж 800 керованими авіабомбами. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

"Тільки за один цей тиждень російська армія вдарила понад 30 ракетами та більш ніж 800 керованими авіабомбами. Росіяни не мають жодних географічних обмежень на застосування такої зброї – із перших днів повномасштабної війни вся територія нашої держави під загрозою постійних ударів", - повідомив Зеленський.

Він зауважив, що українці вдячні всім партнерам, які допомагають із системами ППО та бойовою авіацією.

"Але щоб дійсно зупинити російський терор, ми потребуємо не тільки повноцінного повітряного щита, який захистить усі наші міста й громади, а й сильних рішень партнерів – рішень, які знімуть обмеження на наші захисні дії. Коли українська далекобійність не матиме лімітів, ця війна точно отримає ліміт – ми реально наблизимо її справедливе завершення", - резюмував Президент.

Зеленський про удар по Київщині: росіяни, попередньо, застосували північнокорейську ракету11 серпня 2024, 09:19 • 27468 переглядiв