Прорив кордону у Курській області: Легіон "Свобода Росії" звернувся до російських військових

Прорив кордону у Курській області: Легіон "Свобода Росії" звернувся до російських військових

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 13:07  •  13103 перегляди

Read in English

Легіон "Свобода Росії" закликав російських військових добровільно здаватися в полон ЗСУ на тлі боїв у Курській області. Тим, хто бажає воювати за нормальне майбутнє рф, пропонують приєднатися до Легіону.

У Легіоні "Свобода Росії" на тлі боїв у Курській області закликали російських військових добровільно здаватися в полон ЗСУ. А тим, хто бажає воювати за нормальне майбутнє рф, - приєднуватись до Легіону, передає УНН.

"Звертаємось до військовослужбовців російської армії. Ваші політруки, сидячи в теплому тилу, наполегливо рекомендують не здаватися в полон, а підірватись на своїй же гранаті. Але солдати рф сотнями ігнорують злочинний наказ, обираючи жити, а не загинути за нову медаль полкана або черговий особняк Герасимова. Це рішення – здорова альтернатива бездумній смерті", - йдеться у заяві Легіону "Свобода Росії".

У Легіоні закликали всіх військовослужбовців зс рф добровільно здаватися в полон ЗСУ.

"... для тих, хто має бажання продовжити воювати за нормальне майбутнє для росії, залишається залізна опція приєднатися до Легіону. Ми готові спілкуватися з кожним, хто виявить бажання обернути зброю на Кремль. Історія вчить, що коли народ втрачає віру в "правителів", він обирає волю. І, здається, цей момент уже настав", - резюмували в Легіоні.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомляв про створення військової комендатури на підконтрольній території курської області. Українські сили, як повідомлялося, взяли під контроль 82 населені пункти, просунувшись на 35 км і контролюючи понад 1000 кв. км території рф.