Пожежа на промпідприємстві після атаки рф: у Тернополі встановлюють масштаби збитків, завданих екології

Пожежа на промпідприємстві після атаки рф: у Тернополі встановлюють масштаби збитків, завданих екології

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 17:16  •  10426 перегляди

Read in English

У Тернополі відбулося засідання комісії з безпеки щодо пожежі на промисловому об'єкті після атаки рф. Держпродспоживслужба проведе заміри повітря та води, а екологічна інспекція оцінить збитки довкіллю.

У Тернополі відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо пожежі на промисловому об'єкті, яку спричинила атака рф. Було дано доручення Держпродспоживслужбі провести заміри щодо стану повітря та питної води, а також обласній екологічній інспекції з’ясувати масштаби збитків, завданих екології. Про це розповів заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко під час брифінгу, передає УНН.

Визначено за кодом класифікації надзвичайна подія державного рівня, оскільки пов’язана із збройною агресією рф. ДСНС закінчили гасіння пожежі, яка виникла на місці надзвичайної події. Було дано доручення Держпродспоживслужбі провести відповідні заміри до тих, що проводить Центр контролю і профілактики хвороб щодо повітря, питної води. Дано доручення екологічній інспекції з’ясувати масштаби збитків, завданих екології 

- сказав Устенко.

Нагадаємо

Уночі в Тернополі сталася пожежа на підприємстві під час атаки російських військ внаслідок влучання в ємність з пально-мастильними матеріалами, пожежу локалізовано о 6:50, постраждалих немає.