Попри усі санкції: Кадиров заявив що отримав Cybertruck від Маска

Попри усі санкції: Кадиров заявив що отримав Cybertruck від Маска

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 17:55  •  14933 перегляди

Read in English

Глава Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що отримав Tesla Cybertruck від Ілона Маска. Кадиров показав відео, де їде на автомобілі з кулеметом, і планує відправити його в зону бойових дій.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що "отримав від поважного" засновника Tesla Ілона Маска автомобіль Cybertruck. Відповідний допис з'явився у телеграм-каналі Кадирова. Про це він розповів у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Глава Чечні опублікував кадри, де він їде на Cybertruck по місту Грозний. На даху машини встановили кулемет.

Маневрений автомобіль розвиває чудову швидкість і долає перепони. Дуже зручна машина

- розповів Кадиров. 

Він зауважив, що завдяки таким характеристикам кібертрак скоро буде відправлений в зону СВО, де буде затребуваний у відповідних умовах

Розхвалюючи машину, чеченський правитель висловив "щиру подяку" особисто Ілону Маску і запросив американського бізнесмена відвідати Чечню.

На момент цієї публікації ані сам Ілон Маск, ані компанія Tesla публічно заяви Кадирова не коментували.

Доповнення

Ціна на Cybertruck у рф варіюється від 13 до 35 мільйонів рублів. Офіційно компанія Tesla не постачає свої електромобілі до країни.

Нагадаємо

Tesla відкликає майже 4000 своїх Cybertrucks 2024 року після того, як виявила, що педаль акселератора може застрягти, потенційно спричиняючи ненавмисне прискорення транспортного засобу та збільшуючи ризик аварії.