Нічна атака російських дронів на Київ: усі безпілотники знищені силами ППО

Нічна атака російських дронів на Київ: усі безпілотники знищені силами ППО

Київ  •  УНН

7 вересня 2024, 03:35  •  33632 перегляди

Read in English

Вночі Київ зазнав масованої атаки російських дронів "Shahed". Усі ворожі безпілотники були знищені силами ППО, жертв і руйнувань немає, лише незначні пошкодження від уламків у Печерському районі.

У ніч на сьогодні Київ знову зазнав масованої атаки російських ударних безпілотників, імовірно типу "Shahed". Ворожі БпЛА почали залітати на територію України ще до опівночі з різних напрямків. Близько третьої ночі дрони дісталися до столиці, що спричинило оголошення повітряної тривоги, яка тривала 18 хвилин. Про це повідомили в КМВА, передає УНН

Деталі

Протиповітряна оборона Києва оперативно відреагувала на загрозу, і всі дрони, що загрожували столиці, були знищені. Жоден з ворожих БпЛА не досяг своєї цілі.

Внаслідок атаки у Печерському районі зафіксовано падіння уламків за чотирма адресами. Виявлено загоряння на відкритій місцевості площею 50 м², яке було оперативно ліквідовано. За попередніми даними, у місті немає постраждалих та руйнувань. Інформація оперативного зведення оновлюється.

У сусідніх з Києвом регіонах атака російських дронів триває, і БпЛА можуть змінити курс на столицю. Жителів Києва просять слідкувати за сигналами повітряної тривоги та берегти себе.

Ситуація на передовій, Курська операція та додаткові системи ППО: Зеленський в Італії зустрівся з делегацією Конгресу США6 вересня 2024, 18:40 • 60901 перегляд