Нафтобаза у російській Ростовській області продовжує палати: ЗМІ оприлюднили супутникові знімки

Нафтобаза у російській Ростовській області продовжує палати: ЗМІ оприлюднили супутникові знімки

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 19:08  •  16250 перегляди

Read in English

На нафтобазі "Росрезерву" в Ростовській області рф четверту добу триває пожежа після атаки дрона. За оцінками аналітика, повністю зруйновано 14 резервуарів з паливом, частково - 4, не пошкоджено 16.

Російська служба Радіо Свобода оприлюднила фото пожежі на нафтобазі "Росрезерву", що триває вже четверту добу, передає УНН.

Деталі

OSINT-аналітик з ніком MT_Anderson підрахував, що вогонь повністю зруйнував 14 резервуарів з паливом, 4 - частково зруйновані, 16 - не пошкоджені. Про стан решти 44х резервуарів даних він не наводить, адже вони вкриті щільним шаром диму.

Пожежу на нафтобазі в ростовської області не можуть загасити четвертий день: залучили священнослужителів21 серпня 2024, 09:05 • 23396 переглядiв

Нагадаємо

Нафтобаза почала горіти вранці 18 серпня — після прильоту дрона. Зі слів місцевих, вогонь дістався до резервуарів, через це місто заволокло чорним димом — люди скаржаться на те, що стало важко дихати. Над ліквідацією пожежі працюють понад 500 рятувальників

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.