Пожежу на нафтобазі в ростовської області не можуть загасити четвертий день: залучили священнослужителів

Пожежу на нафтобазі в ростовської області не можуть загасити четвертий день: залучили священнослужителів

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 09:05  •  21306 перегляди

Read in English

Нафтобазу в пролетарську рф, атаковану дронами 18 серпня, не можуть загасити четвертий день. До гасіння залучили понад 500 рятувальників і навіть священнослужителів, 42 пожежники постраждали.

Понад три доби горить нафтобаза в пролетарську ростовської області рф, атакована дронами у ніч на 18 серпня.  До боротьби з пожежею росіяни вже залучили навіть священнослужителів. Про це УНН повідомляє із посиланням на російські ЗМІ. 

В російських Telegram-каналах опублікували фото, на якому  священики здійснюють молебень на тлі пожежі в російському пролетарську.

Сховище Росрезерву, що загорілося через атаку безпілотника, не можуть загасити вже четвертий день.

Тим часом повідомляється із посиланням на джерела в медичних службах,  що 42 пожежники постраждали під час гасіння пожежі. Із них 15 осіб було госпіталізовано.

Нагадаємо

Нафтобаза почала горіти вранці 18 серпня — після прильоту дрона. Зі слів місцевих, вогонь дістався до резервуарів, через це місто заволокло чорним димом — люди скаржаться на те, що стало важко дихати. 

Над ліквідацією пожежі працюють понад 500 рятувальників

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.