На Покровському напрямку зс рф зазнають величезних втрат - партизани

На Покровському напрямку зс рф зазнають величезних втрат - партизани

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 14:12  •  14010 перегляди

Read in English

Партизанський рух "АТЕШ" повідомляє про значні втрати 15-ї мотострілецької бригади рф на Покровському напрямку. Масові атаки призводять до хаосу та дезорганізації серед російських військ.

На Покровському напрямку 15-та окрема гвардійська мотострілецька бригада рф зазнає величезних втрат, повідомили у вівторок представники партизанського руху "АТЕШ", передає УНН

Агент "АТЕШ" з 15-ї ОМСБ РФ повідомив, що росіяни виділили великі сили для штурмів. Бажання росіян швидко захопити Покровськ обертається для них величезними проблемами

- йдеться у повідомленні "АТЕШ". 

Зазначається, що 15-та бригада зазнає великих втрат. Попри те, що особовий склад і техніка ворога задіяні в масовому порядку, російські солдати втрачають координацію, коли техніка виходить з ладу. Це призводить до хаосу і збільшення втрат.

Матері та дружини військовослужбовців пишуть листи президенту росії з проханням розібратися в ситуації, але їм лише радять звертатися в інші інстанції, додали партизани. 

Доповнення 

За даними Генштабу станом на 16:00, з початку доби, 20 серпня, на Покровському напрямку окупанти здійснили вже 34 спроби потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Воздвиженки, Михайлівки, Калинівки, Новогродівки, Гродівки, Миколаївки, Птичого, Скучного та атакували у бік Зеленого Поля. Сили оборони стримуючи ворожий натиск, вже відбили 24 атаки противника, десять боєзіткнень ще тривають.