На Миколаївщині ворожим обстрілом зачепило пожежний автомобіль, пошкоджено ангар на території агропідприємства

На Миколаївщині ворожим обстрілом зачепило пожежний автомобіль, пошкоджено ангар на території агропідприємства

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 06:00  •  22862 перегляди

Read in English

Вчора, 7 липня, ворог атакував Куцурубську громаду Миколаївської області безпілотниками-камікадзе, пошкодивши пожежну машину, спричинивши пожежу трави, а також пошкодивши будівлі та автомобілі у кількох селах, але обійшлося без жертв і постраждалих.

Російські війська минулої доби атакували Куцурубську громаду у Миколаївській області у точу числі безпілотниками-камікадзе, пошкодивши пожежну машину, спричинивши пожежу трави, а також пошкодивши ангар і вантажівку на території агропідприємства, повідомив у понеділок голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Деталі

"Учора, 7 липня, протягом дня ворог атакував дронами-камікадзе типу FPV Куцурубську громаду. Внаслідок чого у с. Дмитрівка пошкоджено пожежний автомобіль, що у цей час рятувальниками застосовувався для гасіння займання. Особовий склад не постраждав", - написав Кім у Telegram.

Також ввечері внаслідок падіння FPV, з його слів, виникла пожежа сухої трави, яку ліквідовано вогнеборцями. Постраждалих немає.

"У селі Солончаки пошкоджено ангар, металеві ємності та вантажний автомобіль "ГАЗ" на території сільськогосподарського підприємства. Постраждалих немає. У селі Дніпровське пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає", - додав Кім.

У Миколаєві пролунав вибух7 липня 2024, 21:26 • 60436 переглядiв