Мало хто куштував: три незвичні коктейлі, з якими "локдаун" промайне непомітно

Мало хто куштував: три незвичні коктейлі, з якими "локдаун" промайне непомітно

Київ  •  УНН

 • 17529 перегляди

КИЇВ. 12 січня. УНН. Зимовий локдаун – прекрасний час, щоб спробувати вдома те, чого ніколи не робили. Можна навіть знайти час для того, щоб відчути себе справжнім барменом-міксологом і нарешті приготувати ідеальний коктейль, який прикрасить будь-який вечір "зимових канікул". Експерти горілчаного бренду Prime приготували для УНН три прості, але, разом із тим, незвичні рецепти коктейлів, від експериментів з якими неможливо втриматись.

Кривава апельсинова викрутка

Прекрасний коктейль для великої компанії, особливо - у форматі онлайн-вечірки.

На 8 порцій знадобиться:

▪️ горілка Prime - 350 мл;
▪️ "Апероль" - 60 мл;
▪️ півлітра апельсинового соку (краще з червоного сицилійського апельсина);
▪️ лід;
▪️ вісім кілець апельсина для прикрашання.

Приготування: змішати інгредієнти у шейкері, процідити у келихи, наповнені льодом, прикрасити кільцями апельсину.

Чебрецевий лимонад з горілкою

Інгредієнти:

Для лимонно-чебрецового сиропу:

▪️ 50 мл води;
▪️ 2 столові ложки цукру;
▪️ чайна ложка чебрецю;
▪️ чайна ложка лимонного сиропу.

Для коктейлю:

▪️ 50 мл горілки Prime;
▪️ трохи содової;
▪️ три кільця лимону;
▪️ гілочка чебрецю;
▪️ цукор.

Приготування: для сиропу розчинити цукор у воді (на повільному вогні), зняти з вогню, покласти чебрець, залишити на пару годин насичуватись ароматом. Потім витягнути чебрець і налити сік лимона. Край келиха можна прикрасити цукром, вмочивши його у лимонний сік і потім — у цукор. У шейкері змішати лимонні кільця, горілку, сироп і лід. Процідити у келих з льодом, долити трохи содової. Можна прикрасити гілочкою чебрецю.

Освіжаючий Cheval

З французької Cheval перекладається як кінь.

Інгредієнти:

▪️ чверть великого огірка (частина без насіння);
▪️ половинка лайму;
▪️ лід;
▪️ 45 мл горілки Prime;
▪️ 45 мл імбирного елю.

Приготування: огірок і лайм перетворити на пюре у блендері. У шейкері до отриманого пюре додати горілку, лід і добре змішати. Процідити у високий келих, наповнений льодом. Зверху налити імбирний ель і прикрасити огірком. Смачного!

Нагадаємо, що лікеро-горілчаний завод PRIME увійшов до переліку найбільших платників податків Харківської області.