Київ відбив нічну атаку дронів та ранковий ракетний удар

Київ відбив нічну атаку дронів та ранковий ракетний удар

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 04:05  •  76807 перегляди

Read in English

Вночі сили ППО знищили ударні безпілотники над Києвом. Вранці було відбито ракетну атаку, ймовірно крилатими ракетами "Іскандер-К". Це 41-а повітряна тривога в столиці з початку серпня.

Ворог продовжує ракетно-дронові атаки на столицю України. Уночі окупанти атакували Київ ударними безпілотниками, які були знищені силами ППО. Сьогодні вранці була оголошена чергова повітряна тривога через загрозу застосування крилатих ракет, що стала вже 41-ю тривогою для міста від початку серпня. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко, передає УНН.

Деталі

За попередньою інформацією, ворог атакував Київ з північного напрямку, ймовірно, крилатими ракетами типу "Іскандер-К". Це вже п’ята ракетна атака по столиці цього місяця. Силами протиповітряної оборони всі ракети були знищені ще на підступах до міста.

На цей момент у Києві немає повідомлень про руйнування чи постраждалих. Дані оперативного зведення постійно оновлюються.

Мешканців столиці закликають не ігнорувати сигнали тривоги та дбати про власну безпеку. Також важливо пам’ятати про підтримку Сил Оборони, які щодня захищають Україну на фронті.

У Київській області працює ППО: жителів закликають залишатися в укриттях20 серпня 2024, 03:07 • 101385 переглядiв