Канада запровадила санкції проти білорусі: у списку є син лукашенко

Канада запровадила санкції проти білорусі: у списку є син лукашенко

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 22:01  •  20323 перегляди

Read in English

Канада запровадила санкції проти 10 фізичних та 6 юридичних осіб білорусі, включаючи сина лукашенка. До списку потрапили судді, керівники військового виробництва та компанії оборонно-промислового сектору.

Канада 9 серпня ввела санкції проти десяти фізичних осіб і шести юридичних осіб Білорусі. До списку потрапив син самопроголошеного президента країни олександра лукашенка - микола. Про це йдеться на урядовому сайті Канади, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у перелік потрапили білоруські судді, які ухвалювали вироки противниками режиму Олександра Лукашенка, а також особи, які управляють військовим виробництвом у республіці в координації із рф, та компанії оборонно-промислового сектору тощо.

Зокрема, йдеться про сина лукашенка миколу, суддів юлію близнюк, віталія синілу, ірину прадун, валентину новікову, а також мінський електротехнічний завод, конструкторське бюро "дисплей", мінський науково-дослідний інститут приладобудування, "планар", "гомсельмаш" та інші.

Нагадаємо

Рада ЄС ухвалила санкції проти 28 осіб за порушення прав людини в білорусі. Обмеження стосуються представників силових структур, судової системи та державних ЗМІ.