Hugo Boss продала свій бізнес у Росії компанії 'Стокман'

Hugo Boss продала свій бізнес у Росії компанії 'Стокман'

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 02:31  •  21781 перегляди

Read in English

Німецька компанія Hugo Boss завершила продаж свого російського бізнесу оптовій компанії 'Стокман'. Сума угоди не розголошується, але російська влада вимагає знижку не менше 50% при продажу західними компаніями бізнесу в РФ.

Німецька компанія Hugo Boss продала свій бізнес у Росії. Новим власником стала оптова компанія "Стокман", повідомляє російська служба Deutsche Welle, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що німецький модний будинок Hugo Boss завершив продаж свого російського бізнесу. Тепер компанія "Хьюго Босс Рус" належить одному з давніх оптових партнерів Hugo Boss у країні" — "Стокман".

Сума угоди не розголошується. Російська влада вимагає від західних компаній знижку у розмірі не менше 50% у разі продажу їхнього бізнесу в РФ, зазначає агентство Reuters. За його даними, угоду було закрито 2 серпня. Компанія "Стокманн" володіє 100% у ТОВ "Хьюго Босс Рус" вартістю 40 мільйонів рублів.

Наприкінці квітня Hugo Boss погодила з урядом РФ продаж свого російського бізнесу. Однією з умов продажу стало збереження всіх робочих місць Hugo Boss.

Російський ринок повністю покинули лише 6% іноземних компаній – KSE31 січня 2023, 12:12 • 1261016 переглядiв