Губернатор штату Міннесота Тім Волз прийняв пропозицію Демпартії стати віце-президентом

Губернатор штату Міннесота Тім Волз прийняв пропозицію Демпартії стати віце-президентом

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 08:44  •  8731 перегляди

Read in English

Губернатор Міннесоти Тім Волз офіційно прийняв номінацію на пост віце-президента США від Демократичної партії. На з'їзді в Чикаго він подякував Камалі Гарріс та розповів про своє життя і політичні погляди.

Тім Волз, нинішній губернатор Міннесоти, подякував чинному віце-президенту Камалі Гарріс за "честь мого життя", після того, як прийняв кандидатуру на пост віце-президента США.

Деталі

На з'їзді Демократичної партії США губернатор штату Міннесота Тім Волз офіційно прийняв своє висунення кандидатом у віце-президенти. На з'їзді в Чикаго 60-річний чоловік говорив про "честь усього життя" та подякував чинному віце-президенту і кандидату в президенти від Демократичної партії Камалі Гарріс.

Для мене велика честь прийняти вашу номінацію на посаду віцепрезидента Сполучених Штатів

- сказав Волз.

Кампанія Гарріс в липні зібрала в 4 рази більше коштів, ніж кампанія Трампа22 серпня 2024, 07:38 • 9625 переглядiв

Image

Тім Волз під час промови згадав своє дитинство на фермі в Небрасці, а також свою 24-річну службу в Національній гвардії США та свою кар'єру вчителя і футбольного тренера. Він також озирнувся на важкі етапи свого життя та розповів про давно нереалізоване бажання мати дітей. Водночас він торкнувся прав громадян на лікування безпліддя та правового статусу абортів.

Політик також закликав до більшої соціальної згуртованості в США.

Гарріс обрала губернатора Міннесоти Волза своїм напарником на виборах - CNN6 серпня 2024, 13:00 • 16575 переглядiв