$42.180.02
49.230.00
Графіки відключень електроенергії

Експерти “Коктебель” розповіли про правильні страви до вина “Мускат”

Київ • УНН

 • 10051 перегляди

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Вино “Мускат” з преміальної лінійки Vintage від бренду “Коктебель” — насичене, тягуче і має медовий присмак. Для такого напою треба вміти правильно підібрати страви. На цьому наголошують творці бренду, передає УНН з посиланням на Facebook-сторінку “Коктебель”. 

Експерти “Коктебель” розповіли про правильні страви до вина “Мускат”

“Такий напій, як правило, обирають для того, щоб відзначити успішне завершення важливих справ.

Закуску до нього треба підбирати відповідну, вишукану: хамон, овечий сир, нетривіальні ягоди і трави. Святкуйте зі смаком!” — порадили експерти “Коктебель”.

Зауважимо, що смак білого напівсолодкого вина добре розкривають рибні страви. А ось насичене червоне вино варто подавати з жирними сортами м’яса у смаженому або копченому вигляді. 

Більше експертних порад від творів “Коктебель” читайте тут