З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

Київ  •  УНН

 • 33225 перегляди

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Шампанське і фрукти – ідеальне поєднання. Але не всі фрукти однаково добре підходять до ігристого. Як вдало поєднати фрукти із шампанським на своїй сторінці у Facebook розповіли творці українського бренду "Коктебель", передає УНН.

Шампанське не варто вживати із дуже солодкими фруктами — вони затьмарять смак напою, зауважили експерти “Коктебель”.

“Ті, що з кислинкою, навпаки підкреслять: ківі, цитруси, яблука та груші (тільки не медові). Вдалим доповненням стануть ягоди: чорниця, малина, полуниця та в міру солодкий виноград”, — йдеться у повідомленні.

Аби смакування улюбленого ігристого було дещо ситнішим — можна додати трішки горіхів, зауважують винороби.

Нагадаємо, раніше український бренд “Коктебель” показав, як народжується вино.