Дружина Байдена розповіла як він прийняв рішення не балотуватися на виборах

Дружина Байдена розповіла як він прийняв рішення не балотуватися на виборах

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 03:37  •  43587 перегляди

Read in English

Перша леді США розкрила деталі рішення Джо Байдена не балотуватися на переобрання та підтримати Камалу Гарріс. Вона підкреслила, що цей вибір відображає цінності її чоловіка та його віру в майбутнє країни.

Під час виступу на Національному з'їзді Демократичної партії перша леді Джилл Байден розповіла, як її чоловік, президент Джо Байден, прийняв рішення не балотуватися на переобрання, віддавши підтримку віцепрезидентці Камалі Гарріс. Джилл Байден підкреслила, що цей важкий вибір був зроблений після глибоких роздумів, і він відображає основні цінності, якими керується її чоловік. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі

"З вірою та переконанням Джо знає, що сила нашої нації не в залякуванні чи жорстокості, а в малих актах доброти, які зцілюють глибокі рани, у службі спільнотам, які формують нашу країну, і в любові до нації, яка сяє обіцянкою й оновленням. Камала Гарріс теж це розуміє," — сказала Джилл Байден.

Вона також згадала, як її покійний син Бо Байден працював разом із Гарріс, коли вони обіймали посади генеральних прокурорів Делавера та Каліфорнії відповідно. Байден згадала, як її син назвав Гарріс "особливою людиною, на яку варто звернути увагу".

Під час промови Гарріс, яка була присутня в залі, помахала Джилл Байден, що викликало овації від публіки. Перша леді висловила впевненість у перемозі Гарріс та її напарника Тіма Волца на виборах.

Камала Гарріс виступила на з'їзді Демократичної партії США в Чикаго20 серпня 2024, 02:48 • 34226 переглядiв