Атака рф на Київ: кількість постраждалих зросла до 66, серед загиблих - лікарка Охматдиту

Атака рф на Київ: кількість постраждалих зросла до 66, серед загиблих - лікарка Охматдиту

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:19  •  23608 перегляди

Read in English

Щонайменше 66 людей загинули або були поранені, у тому числі 44 госпіталізовані, в результаті російського ракетного удару по Києву, серед загиблих - лікар дитячої лікарні "Охматдит", в яку було завдано удару.

У результаті атаки рф кількість постраждалих у різних районах столиці збільшилася до 66 людей, 44 з них госпіталізували. Серед загиблих - лікарка Охматдиту. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає УНН.

Кількість постраждалих у різних районах столиці збільшилася до 66 людей. 44 з них госпіталізували до медзакладів міста. Іншим - надали допомогу на місці. Підтверджена загибель двох дорослих в лікарні Охматдит. Одна з них - лікарка медзакладу 

- повідомив Кличко.

Додамо

Також попередньо, двоє людей загинули в Дніпровському районі внаслідок падіння уламків на медичний центр. Там також є постраждалі. Пошкоджена будівля медзакладу. Екстрені служби працюють на місці.

За його словами, триває розбір завалів і в дитячій лікарні Охматдит. Місто надає допомогу і постраждалим, і в ліквідації наслідків масованої атаки.

"Ми також залучаємо соціально відповідальний бізнес для допомоги і в забезпеченні людей та рятувальників водою, і в розселенні киян, чиї домівки постраждали. І в тому, щоб закрити вікна плівкою та фанерою в приміщеннях лікарні Охматдит", - резюмував Кличко.

Нагадаємо

Внаслідок повторної атаки росіян на столицю, яка відбулась сьогодні вдень, загинуло щонайменше семеро людей. Ще троє отримали поранення.

росіяни нанесли ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" ракетою Х-101.