Армія рф не припиняє бити по Херсону, у громаді вже троє загиблих, у Білозерці - поранена

Армія рф не припиняє бити по Херсону, у громаді вже троє загиблих, у Білозерці - поранена

Київ  •  УНН

24 серпня 2024, 11:37  •  16554 перегляди

Read in English

Внаслідок російських обстрілів Херсона та околиць загинуло троє людей, ще кілька отримали поранення. У Білозерці поранено 66-річну жінку, в Херсоні постраждала 72-річна жителька.

Російські війська продовжують завдавати удари по Херсону, у громаді вже три смерті за сьогодні. Ворог також обстріляв Білозерку, поранено жінку. Про це повідомили у Херсонській ОВА та МВА у суботу, пише УНН.

Деталі

"російські війська продовжують нещадно бити по Херсону. Внаслідок обстрілу Дніпровського району міста травми, несумісні з життям, дістав чоловік. На місці працюють відповідні служби, які встановлюють особу загиблого і документують чергові російські воєнні злочини", - повідомили в ОВА у Telegram.

За даними ОВА, російські війська також вкрили вогнем Білозерку. "Через ворожий обстріл 66-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення руки. Потерпілу доставили до лікарні для надання меддопомоги", - ідеться у повідомленні.

"У лікарні зупинилося серце херсонця, який постраждав через сьогоднішній російський удар по Дніпровському району міста. Лікарі боролися за життя 58-річного тяжкопораненого чоловіка. Але поранення виявилися надто важкими…" - зазначили згодом в ОВА.

"Це третя смерть за сьогодні у нашій громаді", - повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram.

Також, за даними ОВА, до лікарні звернулася літня херсонка, яка постраждала через російський удар напередодні ввечері. У 72-річної жінки – контузія та вибухова травма.

Нагадаємо

Уночі загинула 62-річна жінка в Антонівці, передмісті Херсона.

Немовля постраждало від удару рф по Херсону24 серпня 2024, 09:16 • 21011 переглядiв