zsu-zakriplyuyutsya-na-zaynyatikh-teritoriyakh-vorog-demoralizovaniy-ok-pivden

ЗСУ закріплюються на зайнятих територіях, ворог деморалізований – Сили оборони Півдня

 • 256899 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Підрозділи ЗСУ закріплюються на території півдня та продовжують тримати під контролем логістичні шляхи, по яким росіяни перекидають нові сили. Натомість ворог деморалізований і мріє про повернення додому. Про це на брифінгу повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентра сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Цитата

«Наразі наші підрозділи ведуть позиційні бої і закріплюються на територіях. Ми продовжуємо нищити запаси ворога, продовжуємо тримати під контролем транспортні шляхи, за якими вони намагаються підтягувати резерви. Також ми продовжуємо нищити їхні командні пункти і місця зосередження особового складу та техніки. Їх там достатньо для того, щоб бої тривали, але ми в змозі з ними впоратися», – повідомила Гуменюк.

Додамо

За її словами, у ворога знижений моральний дух, масштаби якого з кожним днем нарощуються.

«Вони бачать ті підрозділи, які нібито є резервом і повинні уособлювати нові сили. Та насправді це перекидання підрозділів з одного напрямку на інший, така собі імітація підтягування резервів, щоб свої ж заспокоїлися. Але військові між собою спілкуються і усвідомлюють, що це не так. Тож продовжують мріяти про отримання легкого поранення, аби відправитися додому», – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо

У результаті дій Збройних Сил України російська армія виявилася відрізаною від постачання озброєння і особового складу з території Криму та лівобережної частини Херсонщини.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Twitter почав тестувати можливість редагування твітів

     • 148312 переглядiв