zradnyky-yaki-koryhuvaly-obstrily-po-kharkovu-ta-donechchyni-provedut-za-gratamy-8-ta-10-rokiv

Зрадники, які коригували обстріли по Харкову та Донеччині, проведуть за ґратами 8 та 10 років

 • 20912 переглядiв

Двоє російських інформаторів були засуджені за передачу координат і технічного стану електропідстанцій у Харкові та Слов'янську, що призвело до ракетних і артилерійських ударів по цих регіонах.

Тюремні строки 8 та 10 років отримали інформатори рф, які коригували обстріли по електропідстанціям Харкова та Слов’янська. Про це повідомила СБУ, передає УНН.

Деталі

Серед засуджених – інформатор, який передавав агресору розвіддані про геолокації та технічний стан енергогенеруючих підприємств Харкова.

Ще один злочинець – направляв російській спецслужбі координати діючих об’єктів енергетичної інфраструктури Слов’янська.

За наведенням поплічників російські окупанти здійснювали ракетно-артилерійські удари по інфраструктурі прифронтових регіонів. Насамперед мова йде про соціальні установи та місцеві енергооб’єкти, у тому числі електропідстанції.

На підставі зібраних доказів суд визнав обох зловмисників винними. Враховуючи співпрацю зі слідством, суд призначив одному з них 10 років тюрми, іншому – 8 років ув’язнення.

Колаборатну, що організував трансляцію телеканалів рф під час окупації Харківщини, загрожує до 12 років ув’язнення24.01.24, 15:43

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві "оцифрували" понад 200 тисяч дерев

     • 34553 переглядiв

    На Миколаївщині знищили російську ракету Х-59 - ПС ЗСУ

     • 24848 переглядiв