zonu-evakuatsii-simei-z-ditmy-zbyraiutsia-rozshyryty-na-donechchyni

Зону евакуації сімей з дітьми вирішили розширити на Донеччині

 • 13673 переглядiв

У Донецькій області ухвалили рішення про евакуацію сімей з дітьми з декількох населених пунктів, включаючи Лиман та шість сіл та селищ, рішення має погодити Координаційний штаб.

У Донецькій області ухвалили рішення про евакуацію сімей з дітьми з декількох населених пунктів, включаючи Лиман та шість сіл та селищ, рішення має погодити Координаційний штаб, повідомив у середу голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Деталі

"Важливе рішення про евакуацію родин з дітьми з деяких населених пунктів області прийняли сьогодні на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Зокрема, необхідно вивезти дітей з Лиману, сіл Липове, Нове, Карпівка, Ставки Лиманської ТГ, села Прогрес Гродівської ТГ та селища Зоря Іллінівської ТГ. Тепер маємо отримати погодження від Координаційного штабу з питань проведення обов'язкової евакуації населення в умовах воєнного стану", - вказав Філашкін у Telegram.

Він наголосив, що потрібно розуміння, "які сили будуть залучатися до евакуації населення у разі необхідності, наскільки ми до цього готові, і яким чином буде організовано взаємодію". Він доручив керівникам ВА визначити заздалегідь маршрути евакуації та наявність транзитних хабів.

Також нагадав, що минулого тижня в регіоні зупинили роботу освітніх консультаційних пунктів для школярів, дитячих спортивних секцій та гуртків. "Це питання керівники ВА мають тримати на контролі", - зазначив голова ОВА.

Евакуація з Донеччини: в ОВА розповіли, скільки дітей залишаються в області 23.03.24, 15:00

Популярні

Новини по темі

В кожній області  України буде центр рекрутингу

 • 16802 переглядiв