zmi-u-lvovi-namagalisya-vruchiti-povistku-eksprokuroru-yakiy-neschodavno-vidgulyav-laksheri-vesillya

ЗМІ: у Львові намагалися вручити повістку експрокурору, який нещодавно відгуляв лакшері весілля

 • 534607 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання, з посиланням на власні джерела повідомляє "Еспресо.Захід", передає УНН.

Деталі

"Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не змогли знайти експрокурора за жодною з адрес, а тому залишили повістку в поштовій скриньці. Як повідомили джерела, повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання сьогодні, 20 жовтня", - ідеться у повідомленні.

Документ, як повідомляє видання, "оформлювали у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП".

Як повідомляється, наразі видання звернулося по коментар у Львівський обласний ТЦК та СП і наразі чекає на офіційне підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо

ДБР прокоментувало скандальне та гучне весілля своєї колишньої працівниці Роксолани Москви у Львові. Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян зазначила, що не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят.

Контекст

Раніше ЗМІ повідомляли, що колишній прокурор Ростислав Ільницький та колишня працівниця ДБР Роксолана Москва відгуляли пишне дводенне весілля у Львові, на яке було запрошено понад 800 гостей.

Зокрема весільний торт, за оцінками кондитерів, коштував близько 100 тис. грн.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Світові лідери прибули до Єгипту на мирний саміт

     • 539992 переглядiв