zemletrus-u-marokko-kilkist-zagiblikh-zrosla-do-632

Землетрус у Марокко: кількість загиблих зросла до 632

 • 428672 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Унаслідок потужного землетрусу у Марокко магнітудою 7,2, загинули щонайменше 632 людини, ще 329 отримали поранення. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Відомо, що потужний землетрус магнітудою 7,2 стався в горах Високий Атлас у Марокко. Землетрус стався близько 23:00 за місцевим часом і був відчутний у багатьох містах Марокко, а також у Алжирі та Іспанії.

У результаті землетрусу загинуло щонайменше 632 людини, а понад 329 отримали поранення. Більшість жертв загинули у важкодоступних гірських районах, де багато будинків були побудовані з нестійких матеріалів.

У Марракеші, найближчому до епіцентру великому місті, деякі будинки в старому місті, яке є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, обвалилися. Також були пошкоджені деякі будівлі в столиці Рабаті та інших великих містах.

Через це Міністерство внутрішніх справ Марокко закликало до спокою і повідомило, що уряд надає допомогу постраждалим.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що потужний землетрус, який стався в горах Високий Атлас у Марокко ввечері в п’ятницю, вбив щонайменше 296 людей, зруйнувавши будівлі та змусивши жителів великих міст покинути свої домівки.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Землетрус у Марокко: кількість загиблих зросла до 632

     • 428672 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 268 тисяч

     • 534658 переглядiв

    Удар рф по Кривому Рогу: кількість постраждалих зросла до 74

     • 384765 переглядiв