zelenskyi-zustrivsia-z-biitsiamy-92-oshbr-yaki-trymaiut-oboronu-na-kharkivshchyni

Зеленський зустрівся з бійцями 92 ОШБр, які тримають оборону на Харківщині

 • 25467 переглядiв

Президент Зеленський зустрівся з бійцями 92-ї окремої штурмової бригади, які захищають Харківщину, вручив їм державні нагороди, а також відвідав госпіталь, де лікуються поранені захисники під час свого візиту в регіон.

Президент України Володимир Зеленський під час візиту на Харківщину зустрівся з бійцями 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, які тримають оборону регіону. Про це пише УНН з посиланням на Telegram-канал глави держави.

Деталі 

Зустрівся з воїнами 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, які захищають Харківщину. Заслухав доповідь командира бригади та відзначив державними нагородами наших бійців

- розповів глава держави. 

Також президент оприлюднив відео зустрічі з військовими. 

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський відвідав у Харкові госпіталь, де лікують захисників, які отримали поранення під час наступу російських військ на Харківщину. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, провів у Харкові засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили ситуацію загрози на фронті протягом найближчих днів і тижнів та можливості Сил оборони протидіяти російським наступальним планам. 

На фронті тривають інтенсивні бої, ЗСУ контратакували в районі Вовчанська - Генштаб16.05.24, 14:37

Популярні

Новини по темі