zelenskyi-vziav-uchast-u-forumi-26-2-14-viina-pochalas-u-krymu

Зеленський взяв участь у форумі "26-2-14: Війна почалась у Криму"

 • 32756 переглядiв

Президент Зеленський узяв участь у форумі "26-2-14: Війна почалась у Криму". Глава держави у відеозверненні наголосив, що відтоді, як 10 років тому Крим незаконно окупувала Росія, на півострові почалися переслідування, репресії та приниження людей. Про це повідомили на сайті Офісу президента, передає УНН.

Деталі

Війни завершуються по-справжньому, коли зло, яке їх породило, вдається загасити. Саме тому відчуття справедливості й прагнення миру мають іти поруч. Це вимагає, зокрема, не забувати про Крим, боротися за нього

зазначив Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що Україна має й далі нарощувати протидію Росії на всіх можливих рівнях і боротися за людей на всіх окупованих територіях.

Глава держави подякував кожному, хто докладає зусиль для перемоги: воїнам, учасникам руху спротиву, міжнародним партнерам, усім, хто звільняє незаконно засуджених окупантами та підтримує кожного, зберігаючи їхню віру в справедливість.

Постійна представниця Президента в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева додала, що цей форум є можливістю вкотре підсвітити проблему окупації Кримського півострова та згуртувати суспільство навколо боротьби за вільний Крим.

Доповнення

Захід організований Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим, Кримською платформою, Державним підприємством "Мультимедійна платформа іномовлення України" та Фондом "Партнерство задля стійкості України".

Активісти здійняли український прапор на вершині кримської гори Ангара-Буруні 26.02.24, 20:57

Популярні

Новини по темі

Зеленський взяв участь у форумі "26-2-14: Війна почалась у Криму"

 • 32756 переглядiв

Кулеба: Ера нейтралітету і миру в Європі закінчилася"

 • 30553 переглядiв

Макрон не виключає відправлення західних військ в Україну

 • 28887 переглядiв

Нідерланди виділять Україні 100 млн євро на боєприпаси

 • 29076 переглядiв