zelenskyi-vidvidav-kropyvnytskyi-obhovoryv-pidtrymku-pereselentsiv-ta-zakhyst-krytychnoi-infrastruktury-u-rehioni

Зеленський відвідав Кропивницький: обговорив підтримку переселенців та захист критичної інфраструктури у регіоні

 • 29635 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський навідався у Кропивницький, та провів там нараду щодо стану справ у регіоні.  Про це пише УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента України.

Деталі

За даними відомства під час цієї наради учасники обговорили питання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Зазначається, що таких у Кіровоградській області майже 90 тисяч. Зеленський наголосив, що важливо зберегти наявні та створити нові робочі місця.

Учасники окремо торкнулись питання захисту об’єктів критичної інфраструктури й посилення ППО. Зеленський наголосив, що необхідно нарощувати системи РЕБ.

Президент зазначив, що Кіровоградщина – один з тих українських регіонів, що активно допомагає країні вистояти як економічно, так і безпеково. Він зауважив, що область відновлює потенціал своїх підприємств.

Додатково

Цього ж дня Президент України Володимир Зеленський здійснив робочу  поїздку до Дніпропетровської області. Де відвідав центр підготовки мобільних вогневих груп, де тренуються українські військові. А також ознайомився з роботою інноваційного навчального закладу, поспілкувався з учнями та подякував учителям.

Популярні

Новини по темі

Умєров подякував Нідерландам за ще шість літаків F-16

 • 28392 переглядiв

У Сумах школи переходять на "дистанційку" через грип та ГРВІ

 • 27079 переглядiв