zelenskyi-ukraini-potribni-polski-mihy

Зеленський: Україні потрібні польські МіГи

 • 18884 переглядiв

Президент Зеленський заявив про потребу в польських літаках МіГ для України через їхню гарну авіоніку. Він обговорював це питання з польським керівництвом, але поки що позитивного рішення немає.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що трохи зменшилася увага польської сторони до української обороноздатності, але Україна хоче отримати польські літаки МіГ, адже в них гарна авіоніка і Україна не буде витрачати час на тренування пілотів. Про це Зеленський заявив під час форуму "Україна 2024. Незалежність", передає кореспондент УНН.

Деталі

"Сьогодні трішки зменшилася увага польської сторони до нашої обороноздатності. Напевно, Польща дала все, що могла, і, напевно, є деякі речі, які сьогодні залишаються в Польщі… Я піднімаю одне питання. Є конкретне питання: нам потрібні дуже ваші МіГи, ваші літаки, бо в них гарна авіоніка і ми не будемо витрачати час на тренування пілотів. Ми знаємо про ці літаки, ми знаємо кількість літаків, і я піднімав це питання з Анджеєм Дудою і Дональдом Туском і ми на всіх рівнях це підіймали. Поки що немає позитивного рішення, на жаль", - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент Зеленський повідомив, що Україна застосувала F-16 для збиття ракет під час останньої масованої атаки рф.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: Україні потрібні польські МіГи

     • 18884 переглядiв

    У Києві розпочали будівництво двох нових пожежних депо

     • 11990 переглядiв

    Зеленський планує зустрітися з Байденом у вересні

     • 37447 переглядiв

    Про посилення Покровська постійно говоримо - Зеленський

     • 19601 переглядiв