zelenskyi-ukraina-naroshchuie-vyrobnytstvo-droniv-i-boieprypasiv-odnochasno-rozrobliaiuchy-novu-zbroiu

Зеленський: Україна нарощує виробництво дронів і боєприпасів, одночасно розробляючи нову зброю

 • 39354 переглядiв

Україна збільшує виробництво безпілотників і боєприпасів, а також розробляє нові зразки озброєнь, щоб зміцнити свою оборону від повномасштабного вторгнення Росії.

Україна продовжує нарощувати виробництво дронів і боєприпасів, а також освоює нові зразки зброї. Про це у вечірньому зверненні розповів президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Сьогодні ж провів нараду із Мінстратегпромом. Олександр Камишін доповів щодо результатів роботи з виробництва дронів і боєприпасів. Ми нарощуємо виробництво. Дуже важливо – додаємо нові позиції, триває освоєння нових зразків зброї. Вітчизняне виробництво дронів, снарядів, техніки – це виробництво буквально нашої свободи, свободи українців і України. Бо в таких умовах, в умовах повномасштабної війни, саме сила є основою свободи.

- сказав Зеленський.

Деталі

Президент також подякував всім працівникам оборонно-промислового комплексу, які це забезпечують – забезпечують українську силу – своєю роботою заради оборони.

Зеленський: Ключова мета 2023 року - перевершити ворога за якістю роботи безпілотників29.01.24, 20:59

Нагадаємо

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін розповідав, що Україна випробовує нові безпілотники в реальних бойових умовах, а не на полігонах, через терміновість війни. 

Популярні

Новини по темі

У росії масштабний інтернет збій - ЗМІ

 • 32920 переглядiв