zelenskyi-proviv-kadrovi-perestanovky-v-kerivnytstvi-oblasnykh-sbu-detali

Зеленський провів кадрові перестановки в керівництві обласних СБУ: деталі

 • 64855 переглядiв

Президент Зеленський змінив керівництво обласних управлінь СБУ, призначивши нових очільників у Дніпропетровській, Закарпатській, Волинській та Миколаївській областях.

Президент України Володимир Зеленський провів кадрові перестановки в керівництві обласних управлінь СБУ, підписавши низку указів, передає УНН.

Деталі

Відповідно, до документів, оприлюднених на сайті Офісу Президента:

Дмитра Нєвєдрова звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Сергія Кононенка звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області і призначено на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Івана Рудницького звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Миколу Лисенка звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

Зеленський зробив кадрові перестановки в СБУ: хто отримав, а хто втратив посаду23.10.23, 11:55 • [views_1003455]

Популярні

Новини по темі