zelenskyi-obhovoryv-z-administratorkoiu-usaid-vidnovlennia-enerhetyky-ta-vprovadzhennia-reform

Зеленський обговорив з адміністраторкою USAID відновлення енергетики та впровадження реформ

 • 12953 переглядiв

У середу, 2 вересня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з адміністраторкою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Самантою Пауер. Обговорили проєкти з відновлення енергетики, впровадження реформ та підтримку бізнесу. Про це пише УНН з посиланням на Офіс президента.

Деталі

Глава держави відзначив зустріч із Самантою Пауер і представниками провідних американських енергетичних, фінансових і страхових компаній під час його візиту до Сполучених Штатів минулого тижня.

Я вважаю, що та зустріч була дуже важливою, корисною та продуктивною. Думаю, ми мали дуже хорошу розмову про зиму, енергетику, особливо з представниками американських компаній. Дякую за організацію цієї зустрічі

- заявив президент. 

USAID виділяє 825 мільйонів доларів на підтримку енергетики України напередодні зими02.10.24, 19:25

Основними темами обговорення із Самантою Пауер стали - реалізація проєктів зі зміцнення української енергомережі, відновлення об’єктів критичної інфраструктури, посилення ППО та будівництво шкільних укриттів.

Для нас дуже важлива ваша підтримка перед зимою та під час зимового періоду. Ми розраховуємо на вашу посилену допомогу. Я думаю, що це найважливіший, найбільший пріоритет

- підкреслив Зеленський. 

За словами Саманти Пауер, USAID бере участь у ремонті 10 тис. шкільних укриттів.

Крім того, під час зустрічі обговорили впровадження реформ і підтримку малого й середнього бізнесу в Україні.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з адміністраторкою USAID Самантою Пауер. Вони обговорили відновлення енергетики, підтримку бізнесу та реформи, зокрема митниці.

Популярні

Новини по темі