zelenskyi-anonsuvav-pidhotovku-semy-novykh-bezpekovykh-uhod-odna-iz-nykh-iz-ssha

Зеленський анонсував підготовку семи нових безпекових угод. Одна із них - із США

 • 22702 переглядiв

Президент Зеленський оголосив, що Україна готує сім нових двосторонніх угод у сфері безпеки, в тому числі одну зі Сполученими Штатами, яка охоплює питання озброєнь, фінансів і політичного співробітництва з метою зміцнення безпеки України до членства в НАТО.

Президент України Володимир Зеленський заявив про підготовку ще семи  нових безпекових документів, один із них - із США, передає УНН.

Готуємо ще сім нових безпекових документів для нашої держави – двосторонніх безпекових угод. Зокрема, щодо безпекової угоди зі Сполученими Штатами. Зброя, фінанси, політична взаємодія – сьогодні працював із командою щодо конкретних деталей цих документів, і по деяких із них уже є попередній текст угод 

- повідомив Зеленський під час відеозвернення.

За словами Президента, кожна з угод підтримає Україну і цього року, і в наступні роки – безпекова архітектура на час до вступу в НАТО.

Безпекова угода з Францією: в ОП оприлюднили текст17.02.24, 00:08

Наповнюємо драфти угод більш сильними можливостями для України та для нашої спільної безпеки з партнерами. Зрозуміло, що особливий пріоритет – усьому, що дасть більше захисту від російського терору 

- резюмував Зеленський.

Безпекова угода України та Фінляндії: ОП опублікував текст03.04.24, 14:59

Популярні

Новини по темі