ukenru
zelenskiy-zaklikav-parlament-avstraliyi-nadati-ukrayini-bronemashini-bushmaster

Зеленський закликав парламент Австралії надати Україні бронемашини Bushmaster

 • 128030 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський закликав парламент Австралії надати Україні бронемашини Bushmaster. Про це він сказав під час звернення до Палати представників Австралії, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Потрібно зупиняти будь-які намагання росії обходити санкції. Бо що ж це за санкції тоді, якщо їх можна обійти завдяки нехитрим схемам? Але передусім – треба озброювати тих, хто реально бореться за свободу. Щоб зло програло і щоб Росія шукала мир, Україні потрібно мати усе необхідне на полі бою. Наприклад, у вас є чудові бронемашини Bushmaster, які можуть суттєво допомогти Україні. Як і інші зразки техніки і зброї, які здатні посилити наші позиції. Якщо буде у вас можливість – Україна буде вам вдячна", - сказав Зеленський.

Деталі

За його словами, наразі в Україні ці бронемашини зроблять точно більше для спільної свободи, для спільної безпеки, ніж в Австралії, де вони припадатимуть пилом.

"Український народ вже продемонстрував всьому світу, наскільки щиро ми цінуємо свободу. Наскільки послідовно ми готові її захищати. Наші герої борються проти армії, яка вважається однією із найсильніших у світі. Але всі наші люди без виключення вже думають про майбутнє. Про те, як ми будемо жити після війни. Як ми відновимо нашу країну, наш Чорноморський регіон", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Словаччина заявила про подальшу підтримку України та передачу зброї.

Українські Національні Новини

Суспільство