zelenskiy-treba-shukati-sche-bilshe-nestandartnikh-kanaliv-poshirennya-pravdi-pro-viynu-rf-proti-ukrayini

Зеленський: треба шукати ще більше нестандартних каналів поширення правди про війну рф проти України

 • 178458 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що потрібно шукати ще більше нестандартних каналів поширення правди про війну росії проти України, передає УНН.

Цитата

"Продовжуємо мобілізацію інформаційної підтримки для України. Зараз такий час, що потрібно шукати ще більше нестандартних каналів поширення правди про війну росії проти нас з вами, нашої незалежності, про потреби нашої держави. Ми постійно знаходимо нових інформаційних друзів – реальних друзів – партнерів у захисті свободи й у протидії дезінформації росії", - сказав він.

Зеленський також розповів про розмову з американським телеведучим та актором Джиммі Феллоном.

"Говорив з Джиммі Феллоном – дуже відомим американським телеведучим, актором – про варіанти того, як привернути увагу до України, як донести правду до Сполучених Штатів, до людей. Як можемо ще допомогти Україні – це було його головне питання. Питання, як перемогти в цій інформаційній війні проти брехні російської федерації", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові біолабораторії та розстріляні солдати: ЦПД зібрав добірку фейків, які поширюють російські пропагандисти

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Російські окупанти обстріляли Харків

     • 158230 переглядiв

    У центрі Оттави невідомий відкрив стрілянину, є постраждалі

     • 184072 переглядiв

    Клуб "Полтава" представив трьох нових футболістів

     • 160336 переглядiв