zelenskiy-rozpoviv-chi-prodavav-ukroboronprom-ozbroyennya-pid-chas-povnomasshtabnoyi-viyni

Зеленський розповів, чи продавав "Укроборонпром" озброєння під час повномасштабної війни

 • 2598394 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час повномасштабної війни з росією "Укроборонпром" не продавав за кордон зброю, а якщо контракти підписували, то він "давав по руках". Про це він сказав в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук, пише УНН.

Деталі

Зеленський прокоментував думку, що "Укроборонпром" "не впорався зі своїми завданнями": "Питання не в назві "Укроборонпром". Ця назва з історією і не дуже чистою. Тому і ставлення людей абсолютно справедливе, бо вони не знають, які там були рухи, зміни. "Укроборонпром" – це велика кількість підприємств, які 24 на 7 працювали під обстрілами. По-різному".

За словами президента, "в різні часи" "Укроборонпром" укладав різні контракти, зокрема продавали зброю за кордон, "особливо в азійські держави". Він додав, що на цьому було багато хабарництва. Водночас очільник держави підкреслив, що після початку повномасштабного вторгнення з України "нічого не виїхало".

Цитата

"Під час війни нічого не продавали. Навіть, якщо десь щось підписували, я давав по руках. Нічого не виїхало. А там, де щось раптом робили незаконні ланцюги, то там розбирались за законом, але жорстко. Це велика корупція, яка може вдарити по нашому оборонному комплексу.

З партнерами я мав дзвінки. Я просив, щоб вони нас вибачили за порушення контрактів, коли, наприклад, танки не доїжджали до партнерів, тому що вони нам були потрібні, хоча були терміни поставок тощо. Йшла велика робота", - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський заявив, що одним із перспективних напрямів розвитку України зараз і після нашої перемоги будуть виробництва, пов’язані з безпекою та безпековими технологіями.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Міноборони підтвердили звільнення Роботиного

     • 611214 переглядiв