zelenskiy-robota-rnbo-nad-sanktsiynimi-spiskami-trivaye

Зеленський: робота РНБО над санкційними списками триває

 • 409898 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні сказав, що робота РНБО над санкційними списками триває, і скоро будуть наступні рішення, передає УНН.

Цитата

"Вважаю правильним, що саме сьогодні є рішення про розширення наших санкцій проти громадян росії та інших осіб, які допомагають терору. Майже 200 – це список ретельно підготовлений, і за кожним прізвищем є відповідальна мотивація. Ті, хто виправдовує терор. Ті, хто змащує російську машину пропаганди. Ті, хто намагався продати Україну десь там у москві. Ця публіка отримає повний перелік персональних обмежень. Ми зробимо все, щоб санкції діяли в максимально можливому масштабі – у Європі, у світі. Відповідальність за терор буде для всіх: і для тих, хто вбиває, і для тих, хто допомагає вбивати. Робота РНБО над санкційними списками триває, і скоро будуть наступні рішення", - сказав Зеленський.

Доповнення 

Президент Володимир Зеленський ввів у дії санкції РНБО проти майже двох сотень громадян росії – журналістів, акторів, співаків, а також проти телеведучої проросійських телеканалів Діани Панченко.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: робота РНБО над санкційними списками триває

     • 409898 переглядiв

    Землетрус магнітудою 4,9 стався у Туреччині

     • 479152 переглядiв

    Зеленський звернувся до росіян, які мовчать про терор

     • 427627 переглядiв

    У Перу оголосили надзвичайний стан

     • 357048 переглядiв