zelenskiy-pro-raketnu-ataku-tse-pidsumok-doli-rosiyi

Зеленський про ракетну атаку: це підсумок долі росії

 • 444547 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму відеозверненні, що під час масованої атаки більшість ракет було збито ППО, а в наступному році до української протиповітряної оборони долучаться системи Patriot, передає УНН.

Цитата

«Сьогоднішня російська ракетна атака – це не підсумок року, як би цього не хотіли терористи. Це підсумок долі самої ж росії. Держава-терорист не отримає прощення. А ті, хто віддає накази на такі удари, і ті, хто здійснює, не отримають помилування. М'яко кажучи.

Кілька хвиль ракетного удару в передноворічний день. Ракети проти народу», – повідомив Зеленський.

Додамо

За його словами, більшість ракет збито силами ППО. І це черговий доказ для світу, що підтримку України треба збільшувати.

«Наступного року будуть Patriot. Цього року багато зробили С-300, які ми також отримали. Кожна з цих систем – це протидія терору, це те, що доводить силу нормальних людей і безплідність терористів. Зброя проти терору – це засіб миру», – додав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні держава-терорист рф знову завдала масованого ракетного удару - здійснили пуски понад 20 крилатих ракет. Силами і засобами нашої протиповітряної оборони знищено 12.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський про ракетну атаку: це підсумок долі росії

     • 444547 переглядiв

    У Києві та області скасували екстрені відключення

     • 441090 переглядiв